Einduitslag AH voetbalpassie actie


De afgelopen weken liep de actie ‘Voetbalpassie’ bij Albert Heijn Van den Heuvel. Gedurende deze actie hebben jullie laten zien passie voor voetballen te hebben. Na drie volle weken sparen werd de actie nog eens goed onder de aandacht gebracht bij de Albatross fans. We zagen door deze actie het bedrag nog eens flink oplopen. De eindspurt werd ingezet, waardoor we een mooi bedrag hebben gescoord.

We hebben met elkaar maar liefst €1697,70 bij elkaar gespaard. Dat is een supermooi bedrag voor onze V.V. Albatross! AH filiaalmanager Pedro van den Heuvel heeft een cheque met dit mooie bedrag overhandigd aan Bastiaan Bakker, voorzitter van Albatross. De trotse voorzitter gaf aan dat hij dit geldbedrag gaat gebruiken om een nieuw materiaalhok te gaan bouwen.

Het bestuur van Albatross bedankt iedereen die met volle passe zijn of haar voetbalhart voor onze mooie voetbalclub heeft laten spreken! Niet in de laatste plaats bedanken wij alle medewerkers van de AH Van den Heuvel. Een mooie samenwerking die wat ons betreft zeker een vervolg mag krijgen.