Corona Update 01-07-2020


De maatregelen versoepelen steeds verder, daarom deze update die geldt vanaf 1 juli 2020. Wij willen de komende weken de volgende richtlijnen hanteren:

  • Albatross handelt volgens de richtlijnen van het RIVM, bij onduidelijkheden beslist het hoofd- of jeugdbestuur.
  • Volwassenen (die niet sporten) op het complex dienen 1,5 meter afstand te houden van anderen.
  • Ouders zijn weer toegestaan op het complex, echter alleen op de ‘bult’ om het clubhuis heen. Zodat er eenvoudig afstand kan worden gehouden van de kinderen.
  • Ook zal het clubhuis weer open zijn op gezette tijden, binnen gelden uiteraard ook de richtlijnen en met name de 1,5 meter richtlijn.
  • Blijf thuis als u of uw kind de volgende klachten heeft: bij verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn) moet je thuisblijven. Ook bij hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of bij plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping). Kinderen waarvan gezinsleden bovenstaande klachten hebben, maar die geen koorts hebben zijn welkom. Ook mensen die eerder genoemde klachten hebben, maar negatief getest zijn op Corona zijn welkom. Voor meer informatie met betrekking tot de richtlijnen verwijzen wij naar www.rivm.nl.

Wederom rekenen wij op jullie medewerking. En zijn wij dankbaar voor het begrip.

Namens het bestuur van V.V. Albatross,

Bastiaan Bakker.