B.V. Albatross, 10 mei 2024, 10 over rood


Ik hoor u denken, B.V. Albatross?
Jazeker, Biljartvereniging Albatross!

Bij Albatross biljarten al een jaar of zes een mooie groep biljarters. In totaal 21 mannen die begaan zijn met de club en waarvan sommigen al 40, 50, 60 of zelfs 70 jaar lid zijn.

Elke donderdagavond wordt er fanatiek tegen elkaar gespeeld en dat levert mooie wedstrijden op. Maar er is ook zeker tijd voor een dolletje. Vaak wordt er rond gegaan met allerlei lekkers: kaas of worst (of een gekookt eitje, zoals afgelopen Pasen). En natuurlijk wordt dan de rest van de gasten in het clubhuis niet overgeslagen. De mensen achter de bar zijn onmisbaar voor de biljarters, maar natuurlijk leveren de biljarters zelf ook de nodige mankracht om iedereen van een drankje te voorzien.

Het biljartseizoen is nu bijna ten einde. Op 10 mei 2024 wordt er voor alle leden van Albatross een disco 10 over rood toernooi georganiseerd. Dit is een laagdrempelig toernooi waar iedereen kan winnen. Er zijn nog een paar plekken vrij en je kunt je inschrijven bij Wouter Berkhof.

Op dit moment kunnen we helaas geen nieuwe biljart leden gebruiken maar kom gerust eens kijken op de donderdagavond voor een drankje of om een gezellig praatje maken.

Groetjes en alvast een mooie zomerstop gewenst vanuit de biljartvereniging.


Na een spannende finale tegen Edwin Top is Harry Dalhuisen Clubkampioen 2023/2024 geworden.