Albatross scoort voor clubkas tijdens belactie!


Op woensdag 4 december 2019, organiseert Albatross een belactie in samenwerking met de VriendenLoterij om zo geld in te zamelen voor de clubkas. Met deze actie willen wij een aantal wensen voor Albatross vervullen. Als eerste willen we meer activiteiten voor al onze leden organiseren, zowel voor de jeugd als de senioren. Ten tweede gaan we aankomende jaren de club verduurzamen door LED-veldverlichting te plaatsen en het dak van de kantine te vervangen en daar zonnepanelen op te plaatsen. En jij kunt ons daarbij helpen!

Op woensdag 4 december 2019 tussen 18:30 en 22:00 kun je een telefoontje verwachten van een van onze leden met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor Albatross. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • 50% van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas;
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen, oplopend tot € 100.000,-.

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we meerdere activiteiten en de verduurzaming van de club kunnen realiseren. Houd je telefoon dus op woensdag 4 december 2019, tussen 18:30 en 22:00, extra in de gaten!

Zou je het leuk vinden om te helpen tijdens deze belavond? Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die tijdens deze actie op de club willen komen helpen. Er is professionele begeleiding aanwezig en de club krijgt per vrijwilliger die komt helpen een bedrag. Samen met het aantal verkochte loten kan de totale opbrengst voor de club flink oplopen! Aanmelden kan door een mail te sturen naar voorzitter@uvvalbatross.nl met je naam en mobiele nummer.