Aanmelden


Voor informatie over lid of donateur worden kunt u terecht bij:

Ledenadministratie v.v. Albatross
Olly Nijhof
055 – 542 44 26 / 06 – 10 719 452
Ledenadministratie@uvvalbatross.nl

Met behulp van onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als lid van Albatross. De ledenadministrateur krijgt automatisch een bericht dat u zich hebt aangemeld en zal de nodige administratieve handelingen uitvoeren.

Door het invullen van dit formulier stemt u er automatisch mee in dat er periodiek een automatische incasso van de door u opgegeven bankrekening plaats vindt om de contributie te voldoen. De contributie kunt u hier vinden.

Als sprake is van een overschrijving vanuit een andere club kunt u dit formulier niet gebruiken en dient u persoonlijk contact te zoeken met de ledenadministrateur.

Als er een pasfoto nodig is ( D pupillen of ouder ) dient u deze pasfoto in de brievenbus van het clubhuis te deponeren. Op de achterkant van de pasfoto graag naam en geboortedatum noteren.
  • Alleen noodzakelijk bij 14 jaar of ouder.
  • Alleen noodzakelijk bij 14 jaar of ouder.
  • Toegestane bestandstypen: jpg.
    Foto van jezelf voor de spelerspas.
  • Doorlopende machtiging

    Vanwege wettelijke bepalingen is het noodzakelijk een machtigingsformulier van u te ontvangen voor de automatische incasso's. Dit machtigingsformulier wordt u door de penningmeester toegestuurd en dient u ondertekend te retourneren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.