Eddy van de Kamp biljartkampioen seizoen 2018-2019


De libre-competitie voor het biljarten is afgelopen en de kampioen is bekend. Eddy van de Kamp wist met 1 wedstrijdpunt verschil het kampioenschap binnen te slepen.

Het was spannend tot aan de laatste speelronde welke op donderdag 18 april is gespeeld. John Smies kon nog kampioen worden mits hij zelf zou winnen van Eefko en Eddy dik zou verliezen van Jos Tijhuis. Dit gebeurde voor John net niet dik genoeg waardoor John 1 punt te kort kwam voor het kampioenschap. Voor de complete uitslag klik hier!

Hiermee is de libre-competitie afgelopen. Het was een leuk en sportief seizoen waarbij we kunnen zien dat de meesten steeds iets beter gaan spelen en het enthousiasme nog steeds groot is. Helaas heeft Marco Ploeg door omstandigheden niet mee kunnen doen aan de competitie. Gelukkig heeft Marco in begin van 2019 enkele oefenpotjes kunnen spelen en we zien dat hij het spel steeds beter onder controle krijgt. Klasse Marco. Verder heeft Gerrit Bosch aangegeven te stoppen met biljarten.

De komende weken zullen we nog een kort bandstoot koppeltoernooitje gaan spelen om toch nog even gezellig bezig te zijn.