Vrijwilligster Marcella Wemmers overleden


Ugchelen, 16 november 2022

Met grote verslagenheid heeft het bestuur van V.V. Albatross kennisgenomen van het overlijden van vrijwilligster Marcella Wemmers. Afgelopen dinsdag, 15 november 2022, overleed zij in haar woonplaats Apeldoorn. Wij zijn geschokt door dit verdrietige nieuws.

Marcella was bij onze club als vrijwilligster betrokken als kledingcoördinator. Zij is altijd onze steun en toeverlaat geweest in het beheer van de uit- en thuistenues van Albatross. Hier haalde ze altijd veel plezier uit. Ze genoot ook enorm veel van haar voetballende zonen, die allemaal bij onze vereniging voetballen of hebben gevoetbald. Marcella was tevens de vrouw van Joachim, de assistent-coach van ons eerste elftal.

Marcella zal enorm gemist worden. We wensen haar familie, vrienden en alle andere nabestaanden heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke periode.

Omdat de hele familie Wemmers nauw betrokken is bij onze vereniging, zullen een aantal teams het komende weekend niet spelen. Het gaat hier om het eerste, het tweede en het dames 1 elftal van Albatross. Verder gaan de wedstrjiden van JO15-1 en JO9-1 niet door, omdat hier de kinderen van Marcella an Joachim in spelen. De trainingen zullen wel gewoon doorgaan.

Namens het bestuur,

Bastiaan Bakker.