Van Apeldoorn 10 over rood toernooi.


Van de bijna 100 inschrijvingen die we weer binnen hadden gekregen waren afgelopen zaterdagmiddag de beste 20 biljarters bijeen, om voor de 1e plek te strijden.

Onder deze 20 zaten ook een aantal “Albatross favorieten”

Wouter Berkhof, (de winnaar van vorig jaar) Harry Dalhuisen, Jeroen Hurenkamp, Ronald Hurenkamp, Ronald Pieters, Ronald Kaal, John Smies, Andre Jansen en Kappie waren ook doorgedrongen tot de finale.

Het niveau lag weer hoog deze middag en na de 2 halve finales kon rond de klok van 17.30 uur, de echte finale beginnen met  nog maar 10 deelnemers.

Dat de halve finales een slachtveld bleek te zijn kwam voort uit het feit dat de “Albatross favorieten” in de finale alleen nog bestonden uit Jeroen Hurenkamp, Wouter Berkhof, Ronald Kaal en John Smies

Een redelijk gelijk opgaande strijd barstte los in de finale, waarbij er voor Jeroen Hurenkamp een flitsende start was. Normaal gesproken zakt Jeroen daarna altijd hard in, maar zelfs Frans de Valk en John Smies konden deze middag niet aan Jeroen tippen. Nadat Jeroen de 10 caramboles al had bereikt, slaagden Frans de Valk en John Smies er pas de volgende beurt in om ook de 10 caramboles te maken, waardoor er een barrage nodig was om te bepalen wie 2de en 3de werd. Nadat Frans uit de afstoot 2 caramboles maakte en John Smies de afstoot miste, kon er een eindstand worden opgemaakt.

Hieronder de eindstand

1e plaats    J. Hurenkamp
2e plaats    F. de Valk
3e plaats    J. Smies
4e plaats    K. Dijkzeul
5e plaats    D. Wijnhoud
6e plaats    F. Ebbeler
7e plaats    W. Berkhof
8e plaats    E. Grootenhuis
8e plaats    B. van Maanen
10 plaats    R. Kaal

Na de finale werd er nog even gezellig nagepraat, en werden onder een hapje en drankje alle caramboles nog eens doorgenomen.

Wij willen alle vrijwilligers die zich hebben ingezet hartelijk bedanken voor hun steun en hopen dat we volgend jaar weer op jullie steun kunnen rekenen.

Een speciaal dankwoord gaat uit naar onze sponsor Schildersbedrijf Van Apeldoorn, die al jaren onze trouwe hoofdsponsor is. Dank hiervoor, en wij hopen dan ook dat deze samenwerking nog vele jaren stand zal houden!

Voor meer informatie over schildersbedrijf Van Apeldoorn kunt u kijken op, www.schildersbedrijf.com

De evenementencommissie.