Go Ahead Eagles Soccer Camp bij V.V. Albatross


De Adelaarshorst. Mooi stadion met een sfeer die aan het Engels voetbal doet denken. Het is het stadion van de voetbalclub die FC Twente versloeg in de KNVB-beker; Go Ahead Eagles. Het zou toch mooi zijn om daar ooit te voetballen. Net als oud-bondscoach van Marwijk of Ajaxied Marc Overmars deden toen ze jong waren.

Hoe het voelt om onderdeel van deze Keukenkampioen club te zijn, kun je nu beleven tijdens het Go Ahead Eagles Soccer Camp in Ugchelen. De Adelaars gaan voetbaltraining geven bij Albatross. En adelaars zijn net als albatrossen leergierig, geduldig, trots en waardig. En precies die eigenschappen staan centraal tijdens de trainingen van dit Soccer Camp, speciaal voor de voetballende jeugd van 6 t/m 15 jaar. Drie dagen lang ervaar je het om een echte Eagle te zijn. Uiteraard in een Go Ahead Eagles voetbalpak, die je krijgt als je mee doet.

Samen met 55 andere voetballers uit Apeldoorn en omstreken werk je door middel van verschillende en nieuwe trainingsvormen, zoals FIFA20 skill games, aan je speeltechniek en voetbalinzicht. Dit wordt onder andere door middel van allerlei partijvormen gedaan, waarbij het plezier van de deelnemers voorop staat. De training worden gegeven door gekwalificeerde voetbaltrainers. Zij kijken bovendien naar de voetbalkwaliteiten van de deelnemers. De meest talentvolle spelers krijgen een kans om vervolgens mee te trainen bij de voetbalschool van GA Eagles. Als je daar een vaste plek krijgt, komt je droom om ooit in De Adelaarshorst te voetballen misschien wel uit!

Tijdens het corona-proof voetbalkamp kun je drie dagen lang jouw voetbalskills laten zien, krijg je gezonde tussendoortjes en drinken, maak je kans op leuke voetbalprijzen en ontmoet je spelers uit het eerste elftal van Go Ahead Eagles. Na afloop ontvang je de felbegeerde Go Ahead Eagles Soccer Camps medaille. En dit voor slechts EUR 149,-. Dat is inclusief een heus Go Ahead Eagles Soccer Camps tenue. De ideale afsluiter van jouw zomervakantie! Schrijf je daarom snel in via: https://go-ahead-eagles.soccer-camps.nl/inschrijven?e=558